Bruidsreportages

Bijzondere Bruidsreportages in een Bijzonder Jasje

Boelo Meijer Fotografie staat voor spontane bruidsfotografie, waarbij u als bruidspaar centraal staat. Tegenlicht, spiegelingen en bijzondere lichtval zorgen voor zeer sfeervolle foto’s. Het trouwalbum dat Boelo Meijer Fotografie voor u verzorgt kan met recht bijzonder worden genoemd.

Het Fotoboek is een zeer moderne impressie van uw trouwdag, waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden van digitale fotografie. Opengeslagen vormen twee pagina’s samen een grote foto die, net als de foto’s in deze folder, een samenstelling is van verschillende foto’s. Het Fotoboek bestaat uit 30 van deze grote fotobladen (60 pagina’s).

Heel bijzonder zijn de kunstvaardig bewerkte houten albums. Dit zijn ware kunstwerken die een prominente plaats in uw huiskamer kunnen krijgen. De afwerking kan geheel in de stijl van uw inrichting worden verzorgd.

Maar ook voor een meer traditionele bruidsreportage kunt u bij Boelo Meijer Fotografie terecht. Wij bieden u twee mogelijkheden in de standaard-reportages, zie prijslijst.

Onze Standaard Bruidsreportage kunt u geheel naar uw eigen wensen aanpassen. Meer of minder foto’s, een luxere album, noemt u maar op, tot onze Kleine Bruidsreportage.

Voor alle bruidsreportages geldt, dat wij maatwerk leveren. Dat betekent dat wij alles in het werk stellen om de reportage helemaal naar uw wensen samen te stellen. Wilt u zelf mee bepalen welke foto’s in uw reportage worden verwerkt, dan is dat uiteraard mogelijk. Door zo te werken krijgt ieder bruidspaar een unieke reportage.

 

Bij elke reportage kunnen wij een bijpassend ouderalbum en receptieboek leveren.

 

Hieronder vindt u een overzicht van diverse diashows en het Fotoboek.