Nieuws

Geplaatst: 00 0000
Evenementen

Op alle foto's op deze site rust copyright, publicatie zonder toestemming op bijvoorbeeld social media is niet toegestaan. U kunt digitale foto's voor dit gebruik bestellen. Voor gebruik zonder toestemming zal gefactureerd worden volgens de tarieven van de fotografenfederatie.

De foto's van Klaverblad Concours 2016 pony's staan nu online! Klik op 'Evenementen', eerste evenement.

De foto's van Klaverblad Concours 2016, vrijdag, L staan nu online! Klik op 'Evenementen', tweede evenement. Voor foto's van alle andere rubrieken: www.foto4u.nl

De foto's van KNHS Regiokampioenschappen Limburg 2016 van 6 en 7 augustus staan nu online! Klik op 'Evenementen', derde evenement.

De foto's van impulsspringen tijdens Outdoor Geldrop van vrijdag 24 juni 2016 en de foto's van zaterdag 2 juli en zondag 3 juli staan nu online! Klik op 'Evenementen', vierde evenement.

De foto's van Diamant van Twenterand, 11 en 12 juni 2016 staan nu online! Klik op 'Evenementen', vijfde evenement.

Ook oudere evenementen staan nog online, klik op 'evenementen'.

 

Welkom bij Boelo Meijer Fotografie

Boelo Meijer Fotografie biedt u een compleet aanbod; van productfotografie tot complete reportages. Aflevering op elke wijze; van afgedrukte foto tot digitaal bestand, kleurbeheer volgens de NIDF-standaard.

Boelo Meijer Fotografie levert maatwerk voor alle soorten van fotografie. Dit kan zowel op locatie als in de professionele studio plaatsvinden.

Met de mobiele studio van Boelo Meijer wordt er op locatie gefotografeerd. Hierdoor zijn wij in staat om ook grote objecten en bedrijfspanden en activiteiten te fotograferen, zonder aan kwaliteit te verliezen.